Resepi Air Balang Paling Laris. Kaut Untung RM 7,000 Sebulan.

Kurang dua bulan daripada sekarang, umat Islam di seluruh dunia umumnya, dan Malaysia khususnya, akan menjalani ibadah puasa wajib sepanjang bulan Ramadan.

Ramai daripada kita, yang lebih gemar membeli juadah berbuka di bazar Ramadan sepanjang bulan Ramadan. Bukan kerana tidak mahu menyediakan juadah sendiri, tetapi kerana kekangan masa, lebih mudah jika membeli sahaja.

Selain makanan, air minuman juga menjadi pilihan pelanggan bazar Ramadan bagi menghilangkan dahaga berpuasa sepanjang hari.

Air balang sering menjadi pilihan pelanggan, kami sendiri gemarkan minuman air soya untuk hidangan berbuka puasa. Selain daripada, air berperisa jus buah-buahan.

Dengarnya, peniaga yang menjual air balang tiga perisa sahaja, boleh dapat sehingga RM7,000 sebulan! Itu baharu satu lokasi. Jika berniaga di tiga lokasi yang berlainan, sudah RM21,000 sebulan! Lumayan!

Itulah yang dikatakan oleh abang Mizan kita… Beliau merupakan, usahawan yang berpengalaman menjual air balang lebih 10 tahun.

Jika berminat menceburkan diri dalam keusahawanan, apa salahnya berguru dengan beliau menjual air balang di bazar Ramadan.

Terutamanya, kepada anda yang masih mencari-cari peluang buat duit. Sama ada baru habis sekolah, atau pun baru tamat universiti.

Abang Mizan juga akan berkongsi, 20 resipi jus air balang paling laris.

Tak payah bersusah payah, dan berpenat “try and error”. Belajar terus dengan yang pakar.

Jimat masa, dan modal. Terus kaut untung, InsyaAllah.

Klik pautan ini -> Resepi Air Balang Paling Laris

Ikut panduan yang diberikan, semoga anda sukses!

E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE.

Siapa belum aktifkan fungsi e-wallet Maybank Anytime, Everyone?

Korang kemaskini aplikasi Maybank sekarang, lepas tu aktifkan fungsi e-wallet MAE.

Masa daftar tu, masukkan kod jemputan ini : mhb0527

Lepas tu mainlah puas-puas. Untung-untung dapat duit free macam aku dapat ni. 😎👍

Fungsi e-wallet MAE, sama seperti aplikasi Boost yang Aku pernah kongsi sebelum ini.

Apa-apa e-wallet pun bagus, ada kelebihan masing-masing.

Kita sebagai pengguna yang untung, sebab mereka menjalankan pelbagai promosi, bagi menarik lebih ramai pengguna.

Apa lagi? Muat turun, dan aktifkan sekarang.

Panduan Cara Mendaftar OneXOX Black eSim – XOX eSim (VIDEO)

Ikut panduan ini untuk mendaftar eSim OneXOX Black anda.

Jadilah yang terawal menggunakan eSim OneXOX Black di Malaysia

Dapatkan eSim OneXOX Black melalui pautan ini http://bit.ly/2tHT3cm

Pertanyaan WhatsApp ke wa.me/60192881647

XOX Mobile Menjadi MVNO Pertama Melancarkan eSim Di Malaysia – OneXOX Black

eSIM adalah teknologi yang mana setiap model telefon terkini seperti iPhone Xs, iPhone Xr dan iPhone Xs Max dan Google Pixel 3 mempunyai cip ‘Subscriber Identity Module’ (SIM) elektronik yang telah siap dipasang di dalam telefon berkenaan.

Pelanggan tidak lagi perlu mengunjungi pusat perkhidmatan pelanggan untuk mendaftar talian telefon mereka.

Malah, sebaik saja pelanggan melengkapkan semua langkah pendaftaran yang diberikan, talian mereka akan diaktifkan serta merta.“Pelancaran XOX eSIM adalah selaras dengan usaha berterusan kami untuk menerapkan kemajuan teknologi serta mempromosi gaya hidup digital,” katanya pada sidang media selepas pelancaran eSIM di sini, hari ini.

Ketua Eksekutif XOX Ng Kok Heng

Pelanggan XOX eSIM boleh menikmati penggunaan internet berkelajuan tinggi selama 24 jam sehari.

Menerusi pelan OneXOX BLACK dengan ciri utama ‘BURNPROOF’, data yang tidak digunakan boleh dibawa ke bulan berikutnya tanpa sebarang pembaziran data.

Selain itu, pelan berkenaan juga tidak mempunyai kontrak dan ia memberi peluang kepada pengguna talian komunikasi lain untuk menukar kepada OneXOX apabila mereka memerlukannya.

Jadilah yang terawal di Malaysia, menggunakan eSim OneXOX Black.

Dapatkan eSim OneXOX Black melalui pautan ini http://bit.ly/2tHT3cm

Pertanyaan WhatsApp ke wa.me/60192881647

Cara Tambah Pelanggan Online Dan Offline Tanpa Modal

Anda pemilik perniagaan, dan sedang mencari cara pemasaran paling berkesan?

Muat turun aplikasi Boost Business sekarang! Tanpa perlu menggunakan Google Ads, mahu pun Facebook Ads, yang saya yakin sangat mahal!

Kami sendiri menggunakan aplikasi Boost untuk berbelanja keperluan harian.

Kedai yang boleh menerima bayaran dengan aplikasi Boost menjadi pilihan utama kami.

Antara kedai, atau pasaraya yang kerap kami berbelanja adalah di 99speedmart, Tesco, dan The Chicken Rice Shop.

Selepas buat bayaran, goncang-goncang dapat cashback! Boleh baca di sini jika anda pengguna, Ada Lima Minit?

Pelanggan gembira, pemilik perniagaan seperti anda membuat lebih keuntungan kerana menerima kehadiran pelanggan percuma daripada aplikasi Boost Business.

Antara kedai yang menerima pembayaran menggunakan Boost.

Aplikasi ini memudahkan pengguna, mencari lokasi makan contohnya, atau pasaraya berhampiran, terutamanya jika berada di luar kawasan.

Café yang menerima pembayaran menggunakan aplikasi Boost.

Muat turun sekarang! Dan bersedia untuk melayani ribuan pelanggan daripada aplikasi Boost Business.

iOS – Boost business

Android – Boost business

Selepas muat turun. Pastikan memasukkan kod promosi ini ” moho3us ” untuk layak mendapatkan kredit bonus sebanyak RM100.

Kod promosi : moho3us