Bitcoin #2 – Cara Dapatkan Bitcoin Percuma Untuk Pengguna Baharu Sahaja

Bitcoin matawang kripto pertama di dunia, hanya dihasilkan sebanyak 21 juta unit sahaja. Ketika artikel ini ditulis, sebanyak 18.5 juta unit Bitcoin telah di”lombong”. Maka, ada berbaki kurang tiga juta unit lagi sebelum Bitcoin dihentikan pengeluarannya.

Semasa kami menulis ini, harga semasa Bitcoin bersamaan RM113,907. Semalam kami ada berkongsi cara membeli Bitcoin dengan Luno, boleh baca di sini. Semasa itu harga sedikit rendah, boleh baca di sana.

Jika anda pembaca baharu, dan mahu mula melabur, menyimpan, dan berbelanja menggunakan Bitcoin, atau pun beberapa matawang kripto lain seperti Ethereum, Litecoin, dan Ripple. Boleh teruskan membaca.

Untuk makluman, menyimpan matawang kripto adalah pelaburan jangka masa panjang. Jika anda memasang niat, untuk mendapatkan keuntungan segera, Bitcoin bukan tempat yang sesuai. Kerana tiada istilah jutawan segera dengan Bitcoin dan matawang kripto yang lain.

Mungkin anda boleh menjual produk Unifi, atau pun ONEXOX untuk mendapatkan keuntungan segera, tetapi bukan dengan Bitcoin.

BITCOIN PERCUMA BERNILAI RM25 UNTUK PENGGUNA BAHARU LUNO

Sudah bersedia untuk mendapatkan Bitcoin percuma bernilai RM25? Muat turun aplikasi penyedia perkhidmatan matawang kripto pertama di Malaysia di sini, Luno Malaysia.

Pastikan anda menggunakan pautan yang kami berikan, bagi melayakkan anda menerima Bitcoin percuma bernilai RM25.

Atau, boleh juga masukkan kod jemputan ini sebelum membeli Bitcoin bernilai RM250.

Kod jemputan : ATFJHF

CARA BELI BITCOIN DI MALAYSIA

Baca ini juga cara beli Bitcoin di Luno Malaysia.

bitcoin-luno-malaysia

Kongsi jika bermanfaat:

Leave a Reply

× Boleh saya bantu?