Posted in: Aplikasi, OneXOX Black, OneXOX Prepaid, Telco

Onexox #1 – Data Season Pass Percuma

Data internet selalu tidak cukup? Jika anda pengguna telco Onexox, anda berpeluang mendapat data internet 500mb percuma, setiap kali anda perkenalkan aplikasi XOX Black kepada pengguna Onexox yang lain. Sebelum itu, anda wajib muat turun aplikasi XOX Black sekarang. Kod rujukan : lanBWn Pengguna yang pertama kali login aplikasi XOX BLACK, masukkan kod rujukan lanBWn untuk dapatkan 500MB […]

Read More "Onexox #1 – Data Season Pass Percuma"
Posted in: Aplikasi, Hiburan

Anugerah Juara Lagu : Top 3 Juara Lagu 2020

Tahun ini, genap 34 tahun penganjuran Anugerah Juara Lagu oleh syarikat penyiaran swasta pertama negara TV3. Sebagai pendengar, dan peminat seni hiburan tempatan, saya ada pilihan juara tersendiri. Ini adalah pilihan, dan pandangan peribadi saya. Diharap pembaca tidak marah, dan tersinggung dengan pilihan lagu saya, kerana tidak memilih lagu, dan penyanyi kegemaran anda. Tahun ini, […]

Read More "Anugerah Juara Lagu : Top 3 Juara Lagu 2020"
Posted in: Aplikasi, Boost, HelloGold, OneXOX Black, Setel

Jom Buat Duit Online

Ada ratusan, hingga ribuan cara buat duit online yang anda boleh lakukan. Mulakan dengan perkara yang anda minat dan mahir. Contohnya sebagai tutor Bahasa, mengajar Matematik, masakan, dan banyak lagi. Jika anda tidak berkemahiran, atau mahu mencuba sesuatu yang baharu. Di bawah saya kongsikan, cara buat duit paling mudah, dan tanpa perlu kemahiran yang tinggi. […]

Read More "Jom Buat Duit Online"
Posted in: Aplikasi, Reviu, Setel

Dapatkan Bonus Petrol RM5 Dengan Apps Setel Petronas Sekarang

Sebelum ini, saya ada berkongsi mengenai rebate 10% setiap kali mengisi minyak di Petronas menggunakan aplikasi Setel Petronas. Hari ini, Petronas bermurah hati memberikan tambahan RM5 bonus petrol untuk pengguna baharu Apps Setel, jika membuat pembelian minimum petrol RM30. Cepat-cepat muat turun apps Setel Petronas sekarang. Klik di sini PERCUMA. Sebelum balik ke kampung, bolehlah […]

Read More "Dapatkan Bonus Petrol RM5 Dengan Apps Setel Petronas Sekarang"
Posted in: Aplikasi, Setel

Muat Turun Aplikasi Setel Petronas Dan Dapat Rebat 10%

Anda pengguna setia Petronas? Sangat rugi jika tidak menggunakan aplikasi Setel setiap kali membuat pembelian petrol, dan diesel di Petronas. Sekarang, Petronas sedang menjalankan promosi, pemberian 10% rebat setiap kali membuat pembelian petrol, dan diesel. Selain itu, anda juga boleh pautkan kad Mesra Petronas di aplikasi Setel. Muat turun sekarang! Nikmati penjimatan, dan tambahan mata […]

Read More "Muat Turun Aplikasi Setel Petronas Dan Dapat Rebat 10%"
Posted in: Aplikasi

Ada 5 Minit? Daftar BigPay Sekarang Juga!

BigPay oleh AirAsia adalah salah satu e-wallet yang ada di Malaysia. Selain Boost, aplikasi e-wallet BigPay juga menarik bagi saya. TIGA langkah mudah cara mendaftar e-wallet BigPay: Muat turun aplikasi BigPay. Klik -> http://bigpay.link/referrals, masukkan kod promo ini : 3QYKGEDKAT (Selepas kad aktif, akan dapat RM10.00 PERCUMA) Tambah RM 20.00 dalam akaun BigPay. Tunggu 5-7 […]

Read More "Ada 5 Minit? Daftar BigPay Sekarang Juga!"
Posted in: Aplikasi, Boost, Maybank

E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE.

Siapa belum aktifkan fungsi e-wallet Maybank Anytime, Everyone? Korang kemaskini aplikasi Maybank sekarang, lepas tu aktifkan fungsi e-wallet MAE. Masa daftar tu, masukkan kod jemputan ini : mhb0527 Lepas tu mainlah puas-puas. Untung-untung dapat duit free macam aku dapat ni. 😎👍 Fungsi e-wallet MAE, sama seperti aplikasi Boost yang Aku pernah kongsi sebelum ini. Apa-apa […]

Read More "E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE."
Posted in: Aplikasi, Boost

Cara Tambah Pelanggan Online Dan Offline Tanpa Modal

Anda pemilik perniagaan, dan sedang mencari cara pemasaran paling berkesan? Muat turun aplikasi Boost Business sekarang! Tanpa perlu menggunakan Google Ads, mahu pun Facebook Ads, yang saya yakin sangat mahal! Kami sendiri menggunakan aplikasi Boost untuk berbelanja keperluan harian. Kedai yang boleh menerima bayaran dengan aplikasi Boost menjadi pilihan utama kami. Antara kedai, atau pasaraya […]

Read More "Cara Tambah Pelanggan Online Dan Offline Tanpa Modal"