Ada 5 Minit? Daftar BigPay Sekarang Juga!

BigPay oleh AirAsia adalah salah satu e-wallet yang ada di Malaysia. Selain Boost, aplikasi e-wallet BigPay juga menarik bagi saya.

TIGA langkah mudah cara mendaftar e-wallet BigPay:

  1. Muat turun aplikasi BigPay. Klik -> http://bigpay.link/referrals, masukkan kod promo ini : 3QYKGEDKAT (Selepas kad aktif, akan dapat RM10.00 PERCUMA)
  2. Tambah RM 20.00 dalam akaun BigPay.
  3. Tunggu 5-7 hari kad BigPay sampai, kemudian aktifkan kad. Selepas kad aktif, RM 30.00 tersedia dalam e-wallet BigPay anda.

Ini pula 10 kelebihan dan manfaat e-wallet.

  1. Mudah dibawa. Hanya perlu bawa kad digital sahaja di dalam e-wallet untuk sebarang transaksi.
  2. Ringan.
  3. Semuanya ada dalam aplikasi telefon.
  4. Cepat transaksi. Jimat masa.
  5. Tahap keselamatan terjamin melalui no pin dan pengesahan lain.
  6. Setiap transaksi direkodkan.
  7. Menyimpan pelbagai syarikat pembayaran e-money dan kad debit atau kredit.
  8. Boleh transfer ke e-wallet lain dengan pantas.

Tak rugi guna e-wallet seperti Boost, dan BigPay. Bahkan lebih untung!

Bagi anda yang gemar melancong, atau kerap menggunakan pengangkutan udara. Ini masanya membuat pembayaran menggunakan BigPay setiap kali menempah tiket kapal terbang dengan AirAsia.

Setiap kali tambah nilai minimum RM50, akan dapat 1 mata AirAsia Big.

Selain itu, yuran pemprosesan juga dikecualikan setiap kali membeli tiket AirAsia menggunakan BigPay!

Tunggu apa lagi? Muat turun sekarang, ikut TIGA langkah di atas.

Paling penting, gunakan kod promosi ini 3QYKGEDKAT . Untuk mendapatkan RM10 PERCUMA!

E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE.

Siapa belum aktifkan fungsi e-wallet Maybank Anytime, Everyone?

Korang kemaskini aplikasi Maybank sekarang, lepas tu aktifkan fungsi e-wallet MAE.

Masa daftar tu, masukkan kod jemputan ini : mhb0527

Lepas tu mainlah puas-puas. Untung-untung dapat duit free macam aku dapat ni. 😎👍

Fungsi e-wallet MAE, sama seperti aplikasi Boost yang Aku pernah kongsi sebelum ini.

Apa-apa e-wallet pun bagus, ada kelebihan masing-masing.

Kita sebagai pengguna yang untung, sebab mereka menjalankan pelbagai promosi, bagi menarik lebih ramai pengguna.

Apa lagi? Muat turun, dan aktifkan sekarang.

Cara Tambah Pelanggan Online Dan Offline Tanpa Modal

Anda pemilik perniagaan, dan sedang mencari cara pemasaran paling berkesan?

Muat turun aplikasi Boost Business sekarang! Tanpa perlu menggunakan Google Ads, mahu pun Facebook Ads, yang saya yakin sangat mahal!

Kami sendiri menggunakan aplikasi Boost untuk berbelanja keperluan harian.

Kedai yang boleh menerima bayaran dengan aplikasi Boost menjadi pilihan utama kami.

Antara kedai, atau pasaraya yang kerap kami berbelanja adalah di 99speedmart, Tesco, dan The Chicken Rice Shop.

Selepas buat bayaran, goncang-goncang dapat cashback! Boleh baca di sini jika anda pengguna, Ada Lima Minit?

Pelanggan gembira, pemilik perniagaan seperti anda membuat lebih keuntungan kerana menerima kehadiran pelanggan percuma daripada aplikasi Boost Business.

Antara kedai yang menerima pembayaran menggunakan Boost.

Aplikasi ini memudahkan pengguna, mencari lokasi makan contohnya, atau pasaraya berhampiran, terutamanya jika berada di luar kawasan.

Café yang menerima pembayaran menggunakan aplikasi Boost.

Muat turun sekarang! Dan bersedia untuk melayani ribuan pelanggan daripada aplikasi Boost Business.

iOS – Boost business

Android – Boost business

Selepas muat turun. Pastikan memasukkan kod promosi ini ” moho3us ” untuk layak mendapatkan kredit bonus sebanyak RM100.

Kod promosi : moho3us