E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE.

Siapa belum aktifkan fungsi e-wallet Maybank Anytime, Everyone?

Korang kemaskini aplikasi Maybank sekarang, lepas tu aktifkan fungsi e-wallet MAE.

Masa daftar tu, masukkan kod jemputan ini : mhb0527

Lepas tu mainlah puas-puas. Untung-untung dapat duit free macam aku dapat ni. 😎👍

Fungsi e-wallet MAE, sama seperti aplikasi Boost yang Aku pernah kongsi sebelum ini.

Apa-apa e-wallet pun bagus, ada kelebihan masing-masing.

Kita sebagai pengguna yang untung, sebab mereka menjalankan pelbagai promosi, bagi menarik lebih ramai pengguna.

Apa lagi? Muat turun, dan aktifkan sekarang.

Cara Tambah Pelanggan Online Dan Offline Tanpa Modal

Anda pemilik perniagaan, dan sedang mencari cara pemasaran paling berkesan?

Muat turun aplikasi Boost Business sekarang! Tanpa perlu menggunakan Google Ads, mahu pun Facebook Ads, yang saya yakin sangat mahal!

Kami sendiri menggunakan aplikasi Boost untuk berbelanja keperluan harian.

Kedai yang boleh menerima bayaran dengan aplikasi Boost menjadi pilihan utama kami.

Antara kedai, atau pasaraya yang kerap kami berbelanja adalah di 99speedmart, Tesco, dan The Chicken Rice Shop.

Selepas buat bayaran, goncang-goncang dapat cashback! Boleh baca di sini jika anda pengguna, Ada Lima Minit?

Pelanggan gembira, pemilik perniagaan seperti anda membuat lebih keuntungan kerana menerima kehadiran pelanggan percuma daripada aplikasi Boost Business.

Antara kedai yang menerima pembayaran menggunakan Boost.

Aplikasi ini memudahkan pengguna, mencari lokasi makan contohnya, atau pasaraya berhampiran, terutamanya jika berada di luar kawasan.

Café yang menerima pembayaran menggunakan aplikasi Boost.

Muat turun sekarang! Dan bersedia untuk melayani ribuan pelanggan daripada aplikasi Boost Business.

iOS – Boost business

Android – Boost business

Selepas muat turun. Pastikan memasukkan kod promosi ini ” moho3us ” untuk layak mendapatkan kredit bonus sebanyak RM100.

Kod promosi : moho3us

ADA LIMA MINIT? MUAT TURUN BOOST SEKARANG

e-wallet: Memang Rugi Kalau Tak Guna. Inilah cara untuk berjimat yang cool & berkesan.

Buka telefon pintar anda, scan kod, terus siap.

Kawan-kawan pun kagum tengok cara kita bayar. Memang cool & bergaya. Cubalah. Bayar tadi pun dah dapat diskaun. Memang jimat.

Tak habis lagi.

Goncang-goncang telefon pintar, terus dapat cashback. Wow, memang jimat & untung.

Ini hanya berlaku kalau kita guna e-wallet. Hanya perlu muat turun aplikasi dalam telefon pintar, pautkan dengan kad atau akaun bank, dan terus boleh guna untuk buat bayaran.

Cashback adalah pemberian semula duit selepas pembelian dibuat. Contoh, kita bayar nasi RM5. Lepas bayar, kita dapat semula RM1. Inilah cashback.

Dalam kes ini, pihak e-wallet yang berikan cashback kepada kita, bukannya peniaga.

Ini e-wallet wajib muat turun, ada di Google Playstore & App Store:

  1. Boost.

e-wallet ini paling aktif, banyak peniaga yang terima bayaran di mana-mana. Paling penting, e-wallet inilah yang paling mudah digunakan, dan banyak beri kelebihan.

Semuanya dapat:

  1. Potongan harga, dapat.
  2. Diskaun, dapat.
  3. Cashback, dapat.
  4. Hadiah-hadiah lain pun dapat.(sekarang DJI drone)

Contoh kelebihan guna Boost:

  1. Topup kredit telefon RM10, terus dapat cashback sehingga RM5. Yang ini pasti semua orang dapat.
  2. Bayar bil astro atau bil telefon, dapat sehingga 100% cashback.(promosi)
  3. Bayar parking pun dapat sehingga 50% cashback. Bukan sahaja di KL, orang Kota Bharu, Kelantan pun boleh bayar parking pakai Boost.
  4. Bayar bil, atau beli barang dengan kedai yang terima bayaran Boost, terus dapat cashback.
  5. Banyak lagi kelebihan lain, tunggu untuk dinikmati sahaja. Tapi, orang yang guna Boost sahajalah yang dapat.

Tak guna Boost memang rugi. Kejap lagi, saya nak ke kedai dan pasaraya yang selalu saya pergi, Tesco dan Speedmart99. Lepas bayar, goncang-goncang dapat cashback.

Muat turun Boost sekarang juga.

Masukkan kod promosi ini untuk nikmati semua kelebihan di atas:

moho3us

Klik untuk muat turun Boost:

Sumber asal tulisan oleh Tuan Hairul Faizal Adli.

PANDUAN CARA MEMBELI EMAS HELLOGOLD

Saksikan video berdurasi 42 saat, panduan membeli emas HelloGold.

HelloGold: Panduan membeli emas.

Video di atas menunjukkan langkah demi langkah, cara menambah duit, seterusnya membeli emas HelloGold.

Ada dua cara pembayaran untuk tambah nilai di dalam akaun HelloGold, pertama buat bayaran menggunakan perbankan online, seperti Maybank2u, atau CIMB clicks.

Cara perbankan online ini, dikenakan caj proses sebanyak RM1.20, setiap kali tambah nilai akaun.

Bagi mengelak dikenakan caj proses RM1.20, kami sarankan anda menggunakan aplikasi e-wallet Boost.

Jika anda belum menggunakan aplikasi e-wallet Boost, boleh muat turun sekarang melalui pautan ini, sila klik boost.com.my

Sebelum anda memuat turun aplikasi Boost kami ada sesuatu untuk anda. Sila ikut langkah di bawah.

Gunakan kod promosi kami ” moho3us “. Anda akan menerima rebat sehingga RM5.00 selepas sekurang-kurang membuat pembelian tambah nilai RM10.00.

Sebarang pertanyaan mengenai HelloGold, dan Boost boleh hubungi kami, wa.me/60192881647