Posted in: HelloGold

Hellogold Tipu Dan Menipu

Ada sesiapa yang rasa Hellogold tipu dan menipu?

Atau anda dengar-dengar sahaja kata negatif daripada orang lain tentang Hellogold?

Jika anda berniat untuk menyimpan emas dengan Hellogold teruskan sahaja tanpa rasa ragu.

Emas yang anda beli, dan simpan di Hellogold, InsyaAllah dijamin selamat, dan ditanggung patuh syariah.

Setiap sen emas yang anda beli di Hellogold, bila-bila masa boleh dijual, dan ditebus.

Cuma, setiap transaksi yang anda lakukan, akan dikenakan sedikit caj perkhidmatan.

Masih rasa ragu-ragu? Boleh abaikan sahaja, mungkin bukan rezeki anda bersama dengan Hellogold.

Jika anda berminat menyimpan emas dengan Hellogold, sila baca penulisan kami sebelum ini cara beli emas Hellogold. Dan dapatkan emas bernilai RM5 serta-merta.

Berikan pendapat anda di bawah.

Sila kongsi jika bermanfaat.

Kongsi jika bermanfaat:

Comments (13) on "Hellogold Tipu Dan Menipu"

    1. Hentam macam mana tu? Segala soalan dan jawapan, tiada yang disembunyikan oleh syarikat hellogold.

      Terserah kepada pengguna, dan penyimpan.

      Semuanya jelas dengan hellogold. Kalau ada soalan, boleh tanya mereka terus.

      Pasal harga emas untuk ditebus, lebih kurang harga pasaran emas semasa yang sudah diproses.

      Lagi pun, nama pun melabur, atau menyimpan. Tak kan nak tebus berat 1gm. Memang tak berbaloi.

      Pokoknya, tambah gram, bermula serendah RM 1. Jangan fikir nak tebus emas sahaja.

        1. Rasanya tiada masalah untuk login. Hellogold akan minta muat naik semula gambar mykad, dan gambar kita semula. Dan tunggu kelulusan daripada mereka.

  1. Tpi,kan Kita DH labur mesti nk untung kn,contoh klu labur 20 tpi EMA’s x Naik lagi asyik jatuh pastu Naik siki jek kemudian kn tiap2 bulan hello gold ad buat charge pentakbiran yg ditarik pada emas Kita kemudian dengan fee untuk with drawal klu emas lmbt Naik Dan tiap2 bulan pemotongan pentakbiran Serta fee withdraw jdi bila nk dpt untung?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *