Resepi Air Balang Paling Laris. Kaut Untung RM 7,000 Sebulan.

Kurang dua bulan daripada sekarang, umat Islam di seluruh dunia umumnya, dan Malaysia khususnya, akan menjalani ibadah puasa wajib sepanjang bulan Ramadan.

Ramai daripada kita, yang lebih gemar membeli juadah berbuka di bazar Ramadan sepanjang bulan Ramadan. Bukan kerana tidak mahu menyediakan juadah sendiri, tetapi kerana kekangan masa, lebih mudah jika membeli sahaja.

Selain makanan, air minuman juga menjadi pilihan pelanggan bazar Ramadan bagi menghilangkan dahaga berpuasa sepanjang hari.

Air balang sering menjadi pilihan pelanggan, kami sendiri gemarkan minuman air soya untuk hidangan berbuka puasa. Selain daripada, air berperisa jus buah-buahan.

Dengarnya, peniaga yang menjual air balang tiga perisa sahaja, boleh dapat sehingga RM7,000 sebulan! Itu baharu satu lokasi. Jika berniaga di tiga lokasi yang berlainan, sudah RM21,000 sebulan! Lumayan!

Itulah yang dikatakan oleh abang Mizan kita… Beliau merupakan, usahawan yang berpengalaman menjual air balang lebih 10 tahun.

Jika berminat menceburkan diri dalam keusahawanan, apa salahnya berguru dengan beliau menjual air balang di bazar Ramadan.

Terutamanya, kepada anda yang masih mencari-cari peluang buat duit. Sama ada baru habis sekolah, atau pun baru tamat universiti.

Abang Mizan juga akan berkongsi, 20 resipi jus air balang paling laris.

Tak payah bersusah payah, dan berpenat “try and error”. Belajar terus dengan yang pakar.

Jimat masa, dan modal. Terus kaut untung, InsyaAllah.

Klik pautan ini -> Resepi Air Balang Paling Laris

Ikut panduan yang diberikan, semoga anda sukses!

Kongsi jika bermanfaat:

Leave a Reply

× Boleh saya bantu?