Posted in: Aplikasi, Boost, HelloGold, OneXOX Black, Setel

Jom Buat Duit Online

Ada ratusan, hingga ribuan cara buat duit online yang anda boleh lakukan. Mulakan dengan perkara yang anda minat dan mahir. Contohnya sebagai tutor Bahasa, mengajar Matematik, masakan, dan banyak lagi. Jika anda tidak berkemahiran, atau mahu mencuba sesuatu yang baharu. Di bawah saya kongsikan, cara buat duit paling mudah, dan tanpa perlu kemahiran yang tinggi. […]

Posted in: Boost, HelloGold

Simpan Emas Serendah RM1.00 Dengan HelloGold. Dan Dapatkan Bonus Emas Bernilai RM5 Serta Merta.

Cara mudah simpan emas dengan HelloGold. Muat turun aplikasi HelloGold. Klik di sini Apps HelloGold. Masukkan kod rujukan ini MOHD2PZV Masukkan deposit RM50. Dan anda dapat bonus emas bernilai RM5 serta merta! *Jangan lupa langkah nombor 2, bagi melayakkan anda menerima bonus emas bernilai RM5. Tip simpanan emas HelloGold daripada kami. Buat bayaran menggunakan Boost, […]

Posted in: Aplikasi

Ada 5 Minit? Daftar BigPay Sekarang Juga!

BigPay oleh AirAsia adalah salah satu e-wallet yang ada di Malaysia. Selain Boost, aplikasi e-wallet BigPay juga menarik bagi saya. TIGA langkah mudah cara mendaftar e-wallet BigPay: Muat turun aplikasi BigPay. Klik -> http://bigpay.link/referrals, masukkan kod promo ini : 3QYKGEDKAT (Selepas kad aktif, akan dapat RM10.00 PERCUMA) Tambah RM 20.00 dalam akaun BigPay. Tunggu 5-7 […]

Posted in: Aplikasi, Boost, Maybank

E-wallet Maybank Anytime, Everyone. MAE.

Siapa belum aktifkan fungsi e-wallet Maybank Anytime, Everyone? Korang kemaskini aplikasi Maybank sekarang, lepas tu aktifkan fungsi e-wallet MAE. Masa daftar tu, masukkan kod jemputan ini : mhb0527 Lepas tu mainlah puas-puas. Untung-untung dapat duit free macam aku dapat ni. 😎👍 Fungsi e-wallet MAE, sama seperti aplikasi Boost yang Aku pernah kongsi sebelum ini. Apa-apa […]

Posted in: Boost

ADA LIMA MINIT? MUAT TURUN BOOST SEKARANG

e-wallet: Memang Rugi Kalau Tak Guna. Inilah cara untuk berjimat yang cool & berkesan. Buka telefon pintar anda, scan kod, terus siap. Kawan-kawan pun kagum tengok cara kita bayar. Memang cool & bergaya. Cubalah. Bayar tadi pun dah dapat diskaun. Memang jimat. Tak habis lagi. Goncang-goncang telefon pintar, terus dapat cashback. Wow, memang jimat & […]

Posted in: Boost, HelloGold

PANDUAN CARA MEMBELI EMAS HELLOGOLD

Ada dua cara pembayaran untuk tambah nilai di dalam akaun HelloGold, pertama buat bayaran menggunakan perbankan online, seperti Maybank2u, atau CIMB clicks. Cara perbankan online ini, dikenakan caj proses sebanyak RM1.20, setiap kali tambah nilai akaun. Bagi mengelak dikenakan caj proses RM1.20, kami sarankan anda menggunakan aplikasi e-wallet Boost. Jika anda belum menggunakan aplikasi e-wallet […]